Projekt DABUJEME

Už dávnejšie sme zistili, že českí poslucháči nepočúvajú slovenské audioknihy (nikdy žiaden z nich nekúpil ani jednu slovenskú) a slovenskí zasa tie české (opäť, nikdy žiaden nekúpil ani jednu českú). A tak sme sa rozhodli, že musíme situácii pomôcť.

Založili sme preto Projekt DABUJEME. Máme obrovský záujem dopriať každému Čechovi nefalšovanú radosť z geniálneho humoru Milana Lasica a každému Slovákovi neutíchajúci smiech pri poviedkach Zdeňka Svěráka.

No bez Vašej pomoci to nepôjde! Prosím, podporte nás! Vypočujte si hotové ukážky a dajte nám vedieť, či sme sa vybrali tou správnou cestou a či to naozaj robíme dobre!

Ak cítite ako my, že toto je tá najlepšia cesta, nebojte sa, vyjadrite svoj názor. Likeujte nás na Facebooku, retweetujte a followujte nás na Twittery nech cítime, že v tom nie sme sami!

Za celý realizačný tím tohto náročného projektu sa s Vami lúči Michal a Ivan.

Ďakujeme!

V Bratislave, 1. apríla 2014

Sdílej článek

1 Comment

  1. EVA
    2. dubna 2022 @ 09:34

    🙂

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >