Audioseznamka – část 4

Audioseznamka

Léto se zase na chvíli vrátilo a vy si chcete sednout na zahrádku s chladným nápojem a příjemnou společností? O samotě byste byli takoví smutnější, že?

Zkuste si tedy vybrat z našich nových 3 kandidátů!

 

Johanna

Johanna Kjellanderová je farářka. Tedy byla. A ne tak úplně vlastní vůlí. A pak na ní ve faře začali házet zpěvníky a vůbec si přišla na to, že je vlastně tak trochu ateisticky smýšlející a tudíž bude lepší hledat své štěstí jinde. Bude vám sympatická, protože kdo by se neuměl ztotožnit s pocitem nejistoty, že? A potažmo i menšího vzteku kvůli tomu, že se cítíte podvedeni. Teď už je na tom ale mnohem lépe a rozjíždí vlastní business, který postupně nabírá na popularitě. Ale nebojte, pořád si umí najít nějaký ten volný čas.

Richard

Richard je teď ještě trochu takové mladé ucho. Nebo to by o něm aspoň řekli kolegové z policejní stanice. Ale je to fešák, je tedy trošku problém, že si je toho vědom, a tak je trošku i sukničkář. ALE je to velice sympatický chlapík s neskutečně silným smyslem pro spravedlnost. Takového dneska budete smutně dlouho hledat. A když jde o principy, Richard ani neváhá porušit zákon – a to je jedním z těch, kteří by na jeho dodržování měli dohlížet. Ale tak žijeme v kruté době. Podstatné je, že nudit se s ním tedy rozhodně nebudete.

Juan Salvado

Juan Salvado je tak roztomilý, že vám z toho pujdou do očí slzy. A žádný chlapák nechce slyšet, že je roztomilý, my víme. Ale Juan Salvado není žádná tuctovka. Jeho přátelské oči si vás získají. Hned při prvním setkání si všimnete, že se tak trochu odlišuje. Je totiž trošku menšího vzrůstu, celý černobílý, místo rukou má křídla… Ale věřte mi, že pokud si ho vyberete, nebudete toho nikdy litovat, protože po čase stráveném s ním zjistíte, že zkrátka každý by potřebovat mít svého Juana Salvada.

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >