Velký audioknižní průzkum 2023

Podzim, to je období pro audioknihu jako dělané – počasí úplně vybízí zachumlat se do šály, nasadit sluchátka a jít se projít kolem vody nebo sbírat kaštany, barevné listy či šípky do čaje… a také samozřejmě informace. Podzim je totiž mimo jiné už tradičně také obdobím, kdy mapujeme vývoj na poli audioknižního trhu. A letos tomu není jinak. Opět jsme spustili Velký audioknižní průzkum – tento rok je to již jubilejní 10. ročník.

Proč?

Protože nás zajímá, kde a jak posloucháte audioknihy, jaké žánry vás baví, které činnosti si poslechem zpříjemňujete a spousty dalších informací. Vaše odpovědi nám pomáhají udělat si obrázek o trendech a vývoji v audioknižním světě.

Kde?

Na našich webových stránkách. Účastnit se ho může úplně každý. Potřebujete k němu jen emailovou adresu a zhruba 15 minut času. Stačí kliknout sem. Otevře se vám formulář. A když jej vyplníte, můžete se zúčastnit naší (také již tradiční) soutěže o celkem 22 audioknih.

Kdy?

Desátý ročník Velkého audioknižního průzkumu a také soutěž o audioknihy probíhá od října do 31. prosince 2023. Vítězové cen budou vyhlášeni 15. ledna 2024.

Kdo může vyhrát?

Každý, kdo se zúčastní našeho průzkumu. Vyplněním dotazníku získáte jeden vstup do soutěže o celkem 22 audioknih. Vítězové budou 3 a ceny následovné:

1. cena = Dárkový poukaz na 13 audioknih
2. cena = Dárkový poukaz na 6 audioknih
3. cena = Dárkový poukaz na 3 audioknihy

Šanci na výhru můžete posílit sdílením výherní URL, kterou získáte po vyplnění průzkumu. Za každého přítele, kterého doporučíte a on vyplní Velký audioknižní průzkum prostřednictvím vaší výherní URL získáte další dva vstupy do soutěže. Stačí sdílet třeba na sociálních sítích.

Soutěž se řídí klasickými pravidly soutěže.

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >
Osobní rozvoj

Co mě o stresu naučila armáda

Stres. Tohoto strašáka potkáte dneska kdekoliv. Bývá spouštěčem mnoha nemocí, příčinou toho, proč večer nemůžete usnout a tak nějak může za všechno špatné. Že to ...
Pokračuj >