Audinovinky #29

Další dva týdny jsou za námi a je čas si popovídat o tom, co je nového. No, nejsou to maily ani sovy od vás 🙂 Ale posílejte je, posílejte! Nových je pár audioknih a jak vám o nich budeme vyprávět, taky se dozvíte něco o zajímavých tématech, jako jsou mezinárodní úspěchy českých autorů, nedostatek popcornu v kinech, Michalova oblíbená četba z dětství…

Příjemný poslech!

O čem byla řeč?

Audioknihy
Korene zla
Kosmonaut z Čech
Anne ze Zeleného domu
Hlas černého hvozdu
Jak vycvičit draka
Vinnetou
Old Shatterhand
Mauglí – kniha džunglí
Dva roky prázdnin
Volání netvora
Jeffery Deaver
Do vody

Filmy
Jak vycvičit draka

Další
Rozhovor s Jaroslavem Kalfařem pro DVTV
Jaroslav Kalfař pro Martinus
Jaroslav Kalfař v Rozhlase

Soutěž

Odpovědi na soutěžní otázku posílejte na mail soutez@audiolibrix.cz s předmětem dle svého uvážení 🙂 Šanci máte do neděle 23. 7.

 

 

Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pocket

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Technologie

Jak neplatit PayPalu za služby, které jsou zdarma

Pokud už jste to zjistili na vlastní kůži a chcete se tomu vyhnout v budoucnosti, tento článek je pro vás. Pokud jste s PayPalem ještě nezačali a zvažujete, jestli je to dobrá volba, možná vám pomůžu s rozhodováním. Nic totiž není černobílé. Ani všude na internetu tak viditelné logo PayPalu.

Pokračuj >
Osobní rozvoj

6 tipů, jak z rozhovoru znovu udělat rozhovor

Proč bychom se měli bavit o rozhovoru? Každý si přece umí povídat. Naučili jsme se opakovat hlásky, skládat slabiky, první slova a věty, prošli jsme jednotlivými školními stupni, dospěli jsme, pracujeme… Jazyk a řeč jsou rozhodně jedním ze základních znaků, projevů, člověka jako myslící bytosti. Jenže „umět mluvit” a „povídat si” není to samé.

Pokračuj >
Životní styl

Zpomalte: 5 praktických tipů, jak na slow living

dyž se věci dějí rychle a plynule. Auta frčí, aplikace v telefonu nezdržují, pracovní schůzky mají spád, objednávka v restauraci dorazí dříve, než si svlékneme kabát a usadíme se ke stolu. Celý den se ženeme, abychom rychle stihli to a ono a abychom se ráno mohli opět vzbudit a pokračovat v nasazeném tempu.

Pokračuj >